Tükör, reflex

- Most miért kell állandóan belém kötni? - Hát nem érted? Ha látványosan balra húzol, akkor én jobbra foglak rugdosni, ha meg jobbra fordulsz, én balra rángatlak. Ez van.

Címkék

Rovatok

Kép gyorsan

2007.09.13. 08:57 tüske

Megáll az ész

Nem vagyok egy nagy focidrukker, de tegnap este én is ott kurvaanyáztam a tévé előtt. Ilyet ritkán látok, pláne hogy egy ideje nemigen nézek focimeccset, főleg nem magyart. De úgy néz ki, ezentúl érdemes lesz, mert ezeknek a fiataloknak lehet szurkolni.

Várhidi olyan csapatot rakott össze, akiket tényleg csapatnak lehet hívni, akkor is, ha a második félidőben látványosan összetörtek. Igaz, volt pánikhangulat az első félidő végén is, mégis megtörtént, immár egyhuzamban a harmadik meccsen, hogy nem ciki drukkolni, mert küzdenek, és igenis van esélyük.
Véletlenül sem voltunk három góllal rosszabbak a törököknél. El kell ismerni, sokat védekeztünk, de azt legalább jól, és néha belefért egy-egy gyors akció is.

A bíróra nem vesztegetnék sok szót, máshol úgyis kiátkozzák, csuklani fog eleget. Gerát sajnálom, az utóbbi évek egyik legszimpatikusabb magyar játékosa, reméljük a többiek tudnak tőle tanulni egy kis kitartást, meg fegyelmet.

Én azt mondom, egyszer - hiszen most van összeszokóban a csapat - el lehet nézni, hogy a kiállítás után elborultak. Összejött minden: 10 ember, kapuscsere, ismétlem, nincs mit csodálkozni. De ha tényleg jók akarnak lenni - és erre igenis van esélyük -, akkor nem lehet, még ha ennyire kitolnak velük, akkor sem lehet összetörni!
Csak így tovább, na.

Szólj hozzá!

Címkék: magyar foci


A bejegyzés trackback címe:

https://ketertelmu.blog.hu/api/trackback/id/tr64164261

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása