Tükör, reflex

- Most miért kell állandóan belém kötni? - Hát nem érted? Ha látványosan balra húzol, akkor én jobbra foglak rugdosni, ha meg jobbra fordulsz, én balra rángatlak. Ez van.

Címkék

Rovatok

Kép gyorsan

2007.09.30. 16:41 tüske

Csendháborítás

Ez teljesen kész. Szombat este volt a záró szwinges buli a Gödörben - oké, tizedannyian voltunk, mint szoktunk, mert most volt egy táncos pár esküvője is, aztán a kemény mag ott ropta - erre valami majom elcseszte. Kilenc körül (!) megjelent két rendőr, hogy azonnal állítsanak le mindent, takarodó.

A Chameleon Big Band játszott (kb. fél órája, szóval inkább Lajhár Big Band lehetnének, ami a hangolást illeti - viszont jó zenét nyomtak, táncolhatót, tetszett). Aki járt már a Gödör környékén ilyen buli idején, tudja, hogy alig hallatszik ki a zene. A Deák téren még nem is lehet tudni, hogy van-e lent valami, csak ha közelebb mész. A járókelők csüngenek az üvegkorláton, és nézik az emberkéket, akik az úgynevezett tánccal foglalkoznak épp. Kell ennél idillibb szombat este?

Erre valami majom elcseszi
. Két eset lehetséges: vagy hiányzott valami engedély, de hát ki a francot bírt ez zavarni a buli kellős közepén, amit biztosan nem lehetett hallani a dübörgő autózajtól, ami ugye szokásos a környéken. Vagy pedig tényleg létezik olyan öreg, leépült, unatkozó nénike/bácsika, aki képes volt betelefonálni a rendőrségre, hogy zavarja a zaj. Hát elég erősen kellett neki hallgatózni, az biztos, mert mondom, 20 méterről már alig lehetett hallani valamit.

Ráadásul 9 órakor, tehát messze a tízórás határ előtt, ami tudtommal a csendrendelet ideje. Nem értem, egyszerűen passz, megállt a tudomány.

Leszartuk, átmentünk a Forgách utcába, és táncoltunk ott, nehogymár.

1 komment

Címkék: budapest tánc zavar


A bejegyzés trackback címe:

https://ketertelmu.blog.hu/api/trackback/id/tr78181516

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

fejnélküli lovas 2008.07.31. 18:57:34

Mocskos, fejetlen és esztelen dísznók az ilyenek.
süti beállítások módosítása