Tükör, reflex

- Most miért kell állandóan belém kötni? - Hát nem érted? Ha látványosan balra húzol, akkor én jobbra foglak rugdosni, ha meg jobbra fordulsz, én balra rángatlak. Ez van.

Címkék

Rovatok

Kép gyorsan

2007.09.14. 14:47 tüske

Ahogy érdemes beszélgetni, és ahogy nem

Adtam pedig esélyt az Á la Carte című gyönge próbálkozásnak az M1-en, de mostanra teljesen elveszett a remény. Valamiért azt hittem, hogy van remény egy Desszerthez hasonló esti mese létrejöttére, de nincs. Már a Kepes-műsor föltámasztásakor, 2 éve is látszott, hogy valami nem stimmel, mintha megváltoztak volna az igények.

Pedig nem. Komolyan gondolom, hogy az embereknek elegük van az ész nélküli harapásokból, unalmas mindig ugyanazokat a központilag kitalalált érvrendszereket hallgatni, unalmas, hogy egy pillanat alatt kialakulnak a szokásos frontvonalak egy vacsora közben is.

Elismerem, a Desszert egy kicsit más volt annyiban, hogy nem, vagy alig volt politika terítéken, talán épp ez volt a jó. Lehetett önfeledten hallgatni olyan embereket, akikben van valami érdekes. Nem kellett attól félni, hogy valaki teljesen váratlanul elgyurcsányozza/elorbánozza magát, és agyatlanul letorkolja a másikat. Úgy látszik, a zsigeri ellenszenv még az egyik legalapvetőbb ösztönt, az éhséget/jóllakottságot is el tudja nyomni...

Az következik ebből, hogy nem is lehet mostanában politikáról, közéletről higgadtan beszélni (talán Kepes is ezért futott világgá - mondjuk közepes sikerrel)? Nem hinném. Szavazni kell gondolattal, szóval, cselekedettel, távirányítóval, kattintással, postolással, hogy ne magnófejű bábokba botoljunk folyton a képernyőn.

Szólj hozzá!

Címkék: sorozat magyar zavar kepes


A bejegyzés trackback címe:

https://ketertelmu.blog.hu/api/trackback/id/tr56165395

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása